Hirdetés

Az Űrcsilliárdos - Videóklip előzetes és szerverproblémák

|

Friss hírek Az Űrcsilliárdos projectből: a jóval kezdjük (videóklip érkezik), a kevésbé jóval (szervergondok) folytatjuk.

Hirdetés

Az élet nem áll meg megjelenésre váró regényem, Az Űrcsilliárdos tájékán sem - a nemrég nyilvánosságra került 20 perces interjút követően ma igazi csemegét jelentünk be.

Londonban elkészült ugyanis a Banduu Jokes című dal, amely a regényben szereplő egyik faj tejútrendszer-szerte ismert humorérzéke ihletett. A dalhoz videóklip is készül, amelyet most itt hivatalosan be is jelentünk! A szerző Balázs Gábor, és a klipben banduuk is szerepelni fognak! A végleges klip a GameStar tábor után várható, most következzék az előzetes:

Remélem tetszett! S ha igen, kérlek mondjátok el barátaitoknak, osszátok meg Facebookon stb...

S  jöjjön a kevésbé jó hír - nem sokkal azután, hogy Az Űrcsilliárdos project átlépte a 150 ezer forintos határt, az indulj.be-t kiszolgáló szerver a nagy forgalomra való tekintettel összeomlott. Jelenleg az adatbázis peccselése és egy nagyobb adatfarmra migrálása zajlik, semmilyen adat nem veszett el, s az indulj.be másfélszeresen visszaadja majd az elveszett napokat (tehát ha hat nap esik ki a műszaki hiba miatt, akkor a project plusz kilenc napot kap). Várhatóan a jövő héten újra elindul az indulj.be oldal, így majd akkor újra sok szeretettel várjuk azokat, akik megvásárolnák Az Űrcsilliárdost a közösségi előfinanszírozás keretében.

Egyébként nagyon jól estek az aggódó levelek, a kérdések, az üzenetek. Addig is bővebb információk Az Űrcsilliárdos hivatalos blogján olvashatóak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)