Hirdetés

Az UT 3 nem kap Live támogatást

|

Azok az Xbox 360-as játékosok, akik Pc-sekkel akarták összemérni erejüket az Unreal Tournament készülő részében kicsit kesereghetnek, ugyanis az Epic kihagyja játékából a Live támogatást.

Hirdetés

Mark Reain, az Epic alelnöke megerősítette a fejlesztői fórumon, hogy a Games for Windows Live támogatás nem lesz elérhető készülő művükben. Rein szerint még a Playstation 3 és a PC közötti cross-platform támogatás sem 100%, de arra fognak törekedni, hogy a két platform között lehessen majd játszani. A Sony konzolja egyébként elméletileg a PC-s modokat is tudja majd használni UT 3-hoz, így valószínűleg nem lenne olyan nehéz feladat megoldani a cross-platformosítást.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)