Hirdetés

Az utolsó emberi munkást alakítjuk ebben a kapitalizmust a maximumra pörgető játékban

|

A The Last Workerben testközelből tapasztalhatjuk meg, milyen az, ha már semmit sem ér az emberi munkaerő.

Hirdetés

Megállás nélkül özönlenek a nem-E3 időszakban a bejelentések, most például egy olyan címet ismerhetünk meg, amiben a legutolsó emberi munkaerőt alakíthatjuk egy hatalmas Amazo..., mármint Jüngle raktárban, ahol, ha a borzasztóan nyomasztó légkör nem lenne elég, egy folyamatosan kellemetlenkedő robottárssal is együtt kell dolgoznunk.

Persze a feladataink nem merülnek majd ki annyiban, hogy dobozokat pakolunk egyik helyről a másikra.

Hirdetés

A történetben egy hatalmas raktárt járhatunk be a Kurt nevű főhős bőrében, akinek egyszerű feladata van; dobozokat kell előkészítenie az elosztóban tevékenykedő robotoknak. A történet akkor kap gellert, mikor Kurtot beszervezi egy aktivista szervezet, hogy segítsen nekik megdönteni a mindent felemésztő vállalatot.

Ezután alámerülünk a hatalmas komplexum mélyében, hogy szabotálni tudjuk a pénzéhes, az emberek életével egyáltalán nem törődő szervezetet. A képregényszerű látványvilággal érkező The Last Worker ingyenesen kipróbálható demója már fent van a Steamen, a teljes megjelenéskor azonban az Epicen is kapható lesz, megjelenik továbbá Nintendo Switch mellett új generációs konzolokon, sőt VR-eszközökhöz is.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)