Hirdetés

Az utolsó pillanatban elhalasztották a Lost Ark megjelenését

|

Percekkel azelőtt érkezett a bejelentés, hogy a Lost Ark szélesre tárta volna kapuit a nem fizető tömegek előtt.

Hirdetés

Minden jel szerint ki vannak éhezve valami újra az online ARPG-k rajongói, akik úgy vetették rá magukat az Európán és Észak-Amerikán kívül már komoly táborral rendelkező Lost Arkra, mintha az életük múlna rajta. Könnyen lehet, hogy az Amazon Games által gondozásba vett alkotás lesz 2022 egyik nagy slágere, nagyon sokan fizettek azért, hogy másoknál hamarabb játszhassanak, és még többen nézték őket eközben.

Az érdeklődők minden eddiginél nagyobb számban kóstoltak volna bele a Lost Ark kínálta kalandokba, ám egy négyórás karbantartást követően körülbelül 15 perccel a tervezett rajt előtt berántották a vészféket a fejlesztők, mivel technikai gondjaik adódtak.

Hirdetés

A játék hivatalos Twitter-fiókja közzétett egy posztot, amely arra enged következtetni, hogy a launch patchcsel adódott valami galiba, ami miatt még nem lehet élesíteni. Mindenesetre a csapat rajta van az ügyön, reményeik szerint órák kérdése csupán, és mindenki fejest ugorhat a Lost Arkba, azok is, akik ingyen tennék.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Ti kipróbáljátok majd?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)