Hirdetés

Az utolsó pillanatban elhalasztották az új Syberia megjelenését

|

Némileg váratlanul bejelentette a Microids, hogy 2022-re tolja a Syberia: The World Before premierjét.

Hirdetés

Már jóval a koronavírus-járvány kitörése előtt hozzászoktunk, hogy a játékiparban nem létezik kőbe vésett megjelenési dátum, mert akár napokkal a kitűzött premiert megelőzően is úgy dönthet bármely kiadó, hogy inkább egy későbbi időpontban dobja piacra az általa gondozott játékot. Ennek hátterében állhat például az a megfontolás is, hogy talán egy másik időszakban jobban érvényesülhet, amikor nem kell öldöklő konkurenciaharcot vívnia.

Még gyakrabban jön elő indokként, hogy az adott játék készültségi foka nem kielégítő, amit többnyire úgy csomagolnak, hogy több időre van szükségük a fejlesztőnek annak érdekében, hogy a lehető legjobb alkotást tegyék le az asztalra.

Hirdetés

Pontosan ebben a cipőben jár a Syberia: The World Before is. Eredetileg pontosan egy hét múlva, azaz december 10-én jelent volna meg PC-re Kate Walker történetének következő fejezete, ezért cseppet sem meglepő, hogy bekerült a decemberi játékmegjelenéseket összegyűjtő cikkünkbe, valamint szerepel az abból készült videóban is.

A Microids mai tweetje azonban nem hagy kétséget afelől, hogy egy játékkal már biztosan szegényebb lesz a december, ugyanis 2022 első negyedévére csúszott az új Syberia. Ki tudja, talán épp így válik majd lehetségessé, hogy egyszerre kerítsenek sort a PC-s és konzolos premierre. Mi örülnék a legjobban, ha egy csiszolt és amennyire csak lehetséges, bugmentes kalandot kapnánk amely méltó főhajtás Benoit Sokal emléke előtt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)