Hirdetés

Az Xbox csapata korán kezdi a Black Friday-t, egy rakat játékot leakcióztak

|

Mielőtt a hegyekben álló megtakarításodat teljes árú játékokra költenéd, nézd meg az Xbox akciós kínálatát.

Hirdetés

A Black Friday még hivatalosan nem érkezett el, de az üzletek nyilván már teljes lendülettel hirdetik az év nagy vásárlási ünnepének érkezését, ami egyébként november 25-én lenne, de Magyarországon mindenki saját szabályok szerint határozza meg a dátumot és a promóció hosszát. Az Xbox csapata nemhogy reklámozni kezdett korán, de már az árait is levágta több tucat konzolos címnek.

Ha az ünnepeket a család mellett valami menő játékban szeretnétek eltölteni, akkor ennél jobb alkalmat idén már valószínűleg nem fogtok kapni a bevásárlásra.

Hirdetés

Ha ide kattintotok, akkor megtaláljátok a teljes listát, de a felhozatal méretét látva könnyű elveszni. Engedjétek meg, hogy mutassunk pár vásárlásra érdemes címet a játékhalom közepéből:

Ti terveztek még idén játékra költeni?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)