Hirdetés

Az Xbox egy halom demóval lep meg decemberben

|

Ha nem tudod, hogy mivel töltsd a hónap első felét, akkor az új Xbox esemény segíthet a választásban.

Hirdetés

Közelednek az ünnepek, és hát kevés dolgot tervez meg az ember annyira, mint a pihenést. Ebben segíteni fog most az ID@Xbox esemény is, ami lehetővé teszi, hogy kipróbálhassunk 22 játékot a következő néhány napban.

Akár coop mókákat keresünk, akár verekedős játékokat, minden kategóriából szemezgethetünk az elérhető demóknak hála. Azt azért érdemes hozzátenni, hogy a kipróbálható címek egy része még fejlesztés alatt áll, így sok minden változhat a megjelenésükig.

Hirdetés

Az ID@Xbox program lényege, hogy a Microsoft támogathassa az indie játékok fejlesztőit némi extra marketinggel. Ennek részét képezi a mostani demókampány is, ami pontosan december 16-ig fog tartani. Az ezen a linken keresztül elérhető kínálatot később csak vásárlás után fogjátok tudni kipróbálni, így érdemes lesz élni a mostani lehetőséggel.

A blogposztban felsorolt linkek egy része a hír írásának pillanatában nem elérhető, de ez regionális ütközések miatt is történhetett. A legjobban akkor jártok, ha az adott játékot az Xbox konzolotok menüjében próbáljátok majd felkeresni.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)