Hirdetés

Az Xbox és a Bethesda bemutatóján egy új Crash Bandicootra is számíthatunk

|

Ha hihetünk a pletykáknak, a Toys for Bob új Crash Bandicoot epizódon dolgozik.

Hirdetés

Ahogy közeledünk az Xbox és a Bethesda közös bemutatójának napjához, úgy lát egyre több pletyka napvilágot azzal kapcsolatban, hogy milyen címekre számíthatunk az előadás során. Egy méretes listát mi is készítettünk a várható résztvevőkről és azok projektjeiről, a lista azonban úgy tűnik, hogy napról napra tovább bővül.

A legfrissebb hírek szerint például egy teljesen új Crash Bandicoot játékot is bemutathat a nemsokára esedékes eseményen a Microsoft.

Hirdetés

A hír a Windows Central újságírójának, Jez Cordennek a podcastjéből származik. Az Xbox Chaturdays-ben Corden vendége volt Rand al Thor, aki kerek perec kijelentette, értesülései szerint a Toys for Bob egy új Crash címen dolgozik, amit az Xbox és a Bethesda közös eseményén lepleznek majd le.

Az újságíró visszakérdezett, hogy honnan származik az információ, mire a válasz csak annyi volt:

"Erről nem kellett volna beszélnem."

Néhány szemfüles játékos tavaly kiszúrta, hogy meghirdetett néhány új állást a Toys for Bob. Ezek közül kettőben konkrétan a Call of Duty volt említve, mint projekt, másik három azonban egy nem megnevezett játékhoz kötődött.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

A Toys for Bob 2005-ben került az Activision égisze alá, azóta pedig több projektjükön is dolgoztak. Érintettek voltak például a Skylanders szériában, fejlesztettek korábban már Crash Bandicootot, legutóbb pedig a Warzone-hoz járultak hozzá.

Ti milyen címeket reméltek az előttünk álló nagy bejelentések időszakától? Segítünk egy saját toplistával:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)