Hirdetés

Az Xbox és a Square Enix is készül előadással az idei Tokyo Game Showra

|

De nem csak ez a két stúdió tart majd livestreamet.

Hirdetés

A rendszerint szeptemberben megrendezésre kerülő Tokyo Game Show körül ugyan nincs akkora felhajtás, mint az E3, a gamescom vagy éppen a The Game Awards esetében, és olyan sok izgalmat sem tartogat, mint azok, viszont így is érdemes odafigyelni rá, mivel elő szoktak fordulni meglepetések, új gameplay anyagok, érdekes információk.

A többi expóhoz hasonlóan az idei TGS is digitális lesz, és már azt is tudjuk, hogy kik a résztvevők, illetve mikor fognak előadást tartani. 

Hirdetés

Szeptember 30. és október 3. között tartják meg online a 2021-es Tokyo Game Show-t, ezalatt pedig több műsorra is számíthatunk. A legfontosabb talán az 50 percesnek ígérkező Xbox showcase (szeptember 30-án), ahol néhány exkluzív hírt és tartalmat osztanak majd meg velünk, valamint a szintén ötven percesre szabott Square Enix Presents (október elsején), amin a kiadó közelgő játékainak legújabb híreit kaphatjuk meg. Emellett kiemelendő még a Capcom Online Program (szeptember 30.), az 505 Games Showcase (október 1.), a Tencent Games New Collection (október 2.), a Koei Tecmo Special Program (október 2.), továbbá a Ubisoft Ubiday 2021 (október 3.) is. 

Az említetteken kívül ott lesz még a Spike Chunsoft, a D3, a Sega/Atlus, a Level-5, a GungHo Online Entertainment és az NCSoft is, szóval nem tűnik unalmasnak a felhozatal. Természetesen bármi fontosat jelentsenek is be, a GSO-n megtaláljátok majd. 

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)