Hirdetés

Az Xbox feje szeretné, ha többen játszanák a World of Warcraftot

|

Konzolos kiadásról egyelőre nem esett szó, de Phil Spencernek komoly tervei vannak az Activision Blizzard portfólióval.

Hirdetés

Ha a hatóságok is rábólintanak, hamarosan a teljes Activision Blizzard istálló a Microsoft irányítása alá kerülhet. Hogy ez milyen következményekkel jár majd, azzal kapcsolatban egyelőre csak tippjeink vannak, de elég nyilvánvaló, hogy nem egy közel 70 milliárd dolláros impulzusvásárlásról van szó, hanem előre kijelölték stúdiók útját.

"Azt akarom, hogy 5 év múlva többen játsszanak a World of Warcrafttal, mint ma. Hogy öt év múlva többen pörgessék a Call of Duty-t és a Candy Crush-t, pusztán azért, mert elérhetőbbé tettük az emberek számára." 

- mondta Phil Spencer. Hogy az ő értelmezésében pontosan mit jelent az "elérhető", azt egyelőre nem tudjuk: sem a World of Warcraft konzolos változatát, sem a Call of Duty exkluzivitását nem jelentették még be, de az elég biztosnak tűnik, hogy sok új játékkal bővül majd a Game Pass.

Hirdetés

Mivel az Activision Blizzard bevételeinek nagy része a mikrotranzakciókból származik, az előfizetős modellt aligha hagyják majd el a redmondiak, de talán az elmúlt években katasztrofális szintre süllyedt minőségbiztosításra és supportra nagyobb figyelmet fordítanak majd.

"Abban az időben nőttem fel, amikor minőség terén a Blizzard szinte egyet jelentett a Pixarral. Szeretném, ha ezek a brandek újra eljutnának erre a szintre, és olyan kreatív csapatokkal dolgozhatnék együtt, akik képesek ezt megvalósítani."

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)