Hirdetés

Az Xbox fejese a csillagokat is leígéri a csalódást keltő The Game Awards 2022 után

|

Feltűnően hiányoztak a Microsoft játékai a cég saját színháztermében megtartott díjátadó gáláról.

Hirdetés

Meglehetősen szerény játékfelhozatallal zárta ezt az évet az Xbox Game Studios és a Bethesda/ZeniMax csapatait magában foglaló Microsoft Gaming. Jóllehet az Age of Empires epizódoktól a Forza Horizon 5-ön a Halo Infinite-en és a Microsoft Flight Simulatoron át a Sea of Thievesig számos alkotás gyarapodott új tartalmakkal, a friss megjelenések száma elmaradt a tavalyitól. Mindössze négy játékról beszélhetünk, melyek közül az As Dusk Falls külső fejlesztés, a Grounded már 2020-ban elrajtolt korai hozzáférésben, a Deahtloop pedig korábban megjelent PC-re és PS5-re. Továbbá bármennyire is szerethető a Pentiment, nem AAA kategóriás cím.

Éppen ezért reménykedtek a bejelentett játékok konkrét megjelenési dátumaira és friss leleplezésekre egyaránt kíváncsi Xbox-tulajdonosok abban, hogy ha már a Microsoft hazai pályáján zajlik a The Game Awards, ahogy 2020-at leszámítva minden alkalommal az elmúlt hét évben, akkor talán virítanak is valamit a redmondiak.

Hirdetés

Nos, az Activision Blizzard felvásárlása körüli hercehurcával elfoglalt Phil Spencerék elszalasztották ezt a lehetőséget, holott a The Game Awards 2022 nem csupán az év utolsó jelentős videojátékos eseménye volt, hanem egyúttal a legnézettebb is. Valószínűleg az Xbox marketingcsapatát vezető Aaron Greenberg is érezte, hogy egy Game Pass-reklámnál több kell a zúgolódók leszerelésére, ezért billentyűzetet ragadott, és felment a Twitterre.

Posztjában úgy fogalmazott, hogy terveik szerint sok mindent megmutatnak nekünk és megosztanak majd velünk a hihetetlenül izgalmas 2023-as évre vonatkozóan. Nagyra értékelik az emberek kíváncsiságát, de az időzítés kulcsfontosságú. Mindazonáltal felesleges izgulnunk, mert nem kell sokáig várnunk arra, hogy kiderüljön, mire számíthatunk tőlük legközelebb. Ebből pedig arra lehet következtetni, hogy nem várja meg a 2023-as E3-at a Microsoft, mielőtt kiterítené a lapjait.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)