Hirdetés

Az Xbox főnöke is a PlayStation egyik exkluzívját várja a legjobban

|

Phil Spencer pont akkora gamer, mint mi, így nyilván ő is az utóbbi évek egyik legjobb játékának folytatására vágyik.

Hirdetés

A drága jó Phil Spencer egy mosolygós csillag a videojáték-ipar sötét égboltján. Az Xbox feje mindig hatalmas lelkesedéssel beszél a világ legegyszerűbb játékairól is, és az ő esetében még el is hisszük, hogy a mosolya őszinte.

Sosem tagadta, hogy ő is játszik PlayStation exkluzív címekkel, és nyilván ő is végigpörgette a 2018-as God of Wart, aminek folytatását már ugyanolyan izgatottan várja, mint a többi rajongó.

Hirdetés

A zöld csapat főnöke tartott egy rövid kérdezz-felelek kört a Twitteren, ahol elmesélte, hogy a God of War Ragnarokot várja épp a legjobban. Azért azt hozzátette gyorsan, hogy jelenleg a legtöbbet pörgetett játéka a Forza Horizon 5. Egyébként olyan cuki apróságokat is mesélt, mint hogy az első játéka a Pong volt, és hogy mindenkori kedvence az 1982-es árkád lövölde, a Robotron 2084 volt.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Mindig jó látni a sokszor vállalhatatlan sárdobálásba torkolló platformháború közepén, hogy a konzolgyártók vezető emberei igazából tök jól megvannak egymással.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)