Hirdetés

Az Xbox Game Pass előfizetők már elkezdhetik letölteni az EA játékokat

|

A Microsoft és az EA összeálltak, hogy a Game Pass még több játékot kínálhasson.

Hirdetés

Ha befizetjük az Xbox Game Pass tagságot, akkor azzal megkapjuk EA Play játékait is, így nem kell két előfizetést pörgetnünk a kedvenc játékainkért.

A nagy üzleti összeborulás előnyeit november 10-től élvezhetjük majd, de addig is elkezdhetjük előtölteni azokat az EA címeket, hogy egy percet se kelljen akkor töltögetéssel tölteni játék helyett.

Az EA Play egyébként jelenleg több mint 60 játékot tartalmaz a kiadó felhozatalából, köztük olyan nagy nevekkel, mint a FIFA 20, a Titanfall 2, a Need For Speed Heat vagy a The Sims.

Hirdetés

Az EA azt is megígérte, hogy a karácsonyi időszakra felpakolnak majd pár EA Play játékot az Xbox felhőalapú szolgáltatására is, így akinek van Game Pass Ultimate tagsága az a mobilján is pörgethet pár súlyosabb címet.

Már csak egy olyan szolgáltatásra lenne szükségünk, amelyik a havidíjunkért cserébe 36 órás napokat kínál 24-esek helyett. Akkor talán tudnánk is játszani mindennel, amihez hozzáférünk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)