Hirdetés

Az Xbox Game Pass is bővülhet családi előfizetéses csomaggal

|

Az Xbox-főnök Phil Spencer nem zárja ki a szolgáltatás lehetőségeinek további kiterjesztését.

Hirdetés

Számos szolgáltató kínál lehetőséget a családok számára, hogy csomagot válasszanak ahelyett, hogy külön-külön fizetnének elő ugyanarra a szolgáltatásra a családtagok. Az Xbox Game Pass egyelőre híján van ennek az opciónak, ám Phil Spencernek a Twitteren adott válasza alapján a Microsoft komolyan fontolgathatja ennek bevezetését.

Hirdetés

Többek között a Spotify és az Apple is kínál családi előfizetést, így nem meglepő, hogy az Xbox-rajongók ezzel kapcsolatban is kérdezgették a részleg vezetőjét. Spencer azt válaszolta, hogy ez egy olyan opció, amit szeretnének majd megvalósítani. Kiemelte, hogy jelenleg a Home Console funkció biztosít lehetőséget arra, hogy egy háztartásban egy konzolon több családtag is játszhasson, ugyanakkor egy Xbox Game Pass családi csomag még kedvezőbb lenne a családoknak.

Phil Spencer nem ment bele mélyebben a részletekbe, de a leírtakra támaszkodva feltételezhetjük, hogy az Xbox tényleges tervei között szerepel hogy egy kiváló ár-érték arányú családi csomaggal tegye még vonzóbbá az Xbox Game Passt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)