Hirdetés

Az Xbox Game Studios új, Series X-es játékai július végén mutatkozhatnak be

|

Nagyjából be lehet lőni, mikor is számíthatunk a Halo Infinite, az új Fable, és a többi belsős fejlesztés bemutatójára.

Hirdetés

Ugye még emlékezte arra, mikor a Microsoft bejelentette, hogy az Xbox 20/20 nevezetű digitális rendezvénysorozat keretein belül minden hónapban érkeznek majd izgalmas bejelentések az év évégén a boltok polcaira felkerülő Xbox Series X konzolok kapcsán? Nos, ha csak ma délután nem húznak elő valamit a kalapból (amire szinte semennyi reális esély sincs), akkor gyakorlatilag kijelenthetjük, hogy ezt a tervet nem sikerült tartani, június új bejelentések nélkül telt el - elvileg ennek az az oka, hogy most akarták volna leleplezni a pénztárcabarát Xbox Series S konzolokat, de ezt a show-t eltolták augusztusra. Ha minden igaz, akkor július végén viszont megint hallat magáról a Microsoft.

Hirdetés

Ekkor érkezhet ugyanis az a prezentáció, ahol részletesen bemutatják az Xbox Series X-re készülő, belsős fejlesztésű játékokat, az Xbox Game Studios szárnyai alá tartozó csapatok következő munkáit. A pletykák szerint az esemény fókuszába egyértelműen a Halo Infinite kerül, de végre valahára megmutatják nekünk a Playground Games által fejlesztett új Fable szerepjátékot is, sőt belekukkanthatunk The Initiative első projektjébe is - a sok stúdiófelvásárlás mellett ugyebár ezt a bandát is összeverbuválta a Microsoft, egy teljesen új fejlesztőcsapatról van szó, ami az iparág veteránjait tudhatja soraiban. Elvileg valódi gameplay anyagokra számíthatunk, már csak azért is, mert a májusi bemutató kapcsán sokan panaszkodtak azért, hogy főleg csak átvezetőket láthattunk az akkori előzetesekben.

És hogy mikor is kerülhet sor minderre? Jez Corden, a Windows Central munkatársa szerint valamikor a július 20-i héten. Mivel a Microsoft sosem tart efféle eseményeket a hétvégén, bátran kijelenthetjük, hogy valamikor július 20. és 24. között érdemes számítani a dologra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)