Hirdetés

Az Xbox live MSN-t kap

|

Igaz már fapados megoldásokkal egy jó ideje már lehet használni az MSN rendszert Xbox-on. De kerek egy hónap múlva az Xbox Live-on keresztül bárki számára elérhető lesz a program.

Hirdetés

A kiszivárgott hírek szerint az Xbox360 május 7-ei Live frissítése, már tartalmazni fogja az MSN Messenger-t is. A konzolban megtalálható Messenger, ugyanúgy használható lesz hang, webkamera és képátvitelre is, elviekben jobb minőségben mint PC-n. A csetelést folytathatjuk akkor is ha a partner éppen játszik vagy filmet néz. Az Xbox Marketplace letöltési funkcióit is jelentősen kibővítik, beállíthatjuk hogy a gép automatikusan kikapcsoljon, ha a letöltés befejeződött, vagy letöltés közben kevesebb energiát fogyasszon mint normál használat közben. A filmek letöltése közben, addig meg is nézhetjük a filmet ameddig már letöltődött.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)