Hirdetés

Az Xbox Live segítségével keresik az új James Bondot

|

Az angol titkosszolgálat szerint az Xbox Live felhasználók között sok a potenciális tehetség.

Hirdetés

Angol tudósok...ja nem. Angol titkosügynökök kitalálták a tutit. Megszokhattuk már, hogy a kies Albionban néha meghökkentő ötletek merülnek fel az emberek agyában. A legújabb terv, hogy az Xbox Live rendszeren kerezstül toboroznak MI5, és MI6 ügynököket.

Aki James Bondra gondol, az nem jár messze a valóságtól. Persze manapság már nem a magányos hősöké a világ, így az új generációs 007-nek csapatban kell gondolkodnia, gyors problémamegoldó képességgel kell rendelkeznie, és villámgyorsan elemeznie kell minden helyzetet. Az MI5 szóvivő szerint az Xbox Live felhasználók között sok ilyen akad, ezért aztán hamarosan nagy toborzókampány veszi kezdetét a Live-on. Ki menne hősiesen tikosügynökösködni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)