Hirdetés

Az Xbox Series X-ed most úgy nézhet ki, mint az első Xbox

|

A nosztalgiázás korát éljük, így miért is ne tekernénk be a csodaszép új gépünket a régi világ emlékeztetőivel?

Hirdetés

Közeleg már az eredeti Xbox konzol 20. születésnapja, így épp itt az ideje, hogy visszahozzuk annak dizájnját egy menő új Xbox Series X skinnel. Egy /u/marszciano nevű redditező megosztott egy képet a saját gépéről, amit beöltöztetett az említett borítással, és az eredmény egészen csodálatos - legalábbis azoknak, akiknek szentimentális kötődésük van az első Xbox gép dizájnjához.

Hirdetés

Az egész akkor néz ki a legjobban, ha állított pozícióba rakjuk az Xbox Series X-et, de a lényeg így is, úgy is a nagy zöld karika a fekete doboz közepén.

My OG themed Series X skin from r/XboxSeriesX

A skin elméletileg kapható világszerte az Amazonnak köszönhetően, ahol eredetileg 14 dollárért lehetett megrendelni az átalakító készletet. Sajnos mire ezt a hírt legépeltem, már elfogyott az összes, így akit nagyon érdekel a dolog, az várjon türelemmel a következő szállítmányra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)