Hirdetés

Az újgenerációs Xbox kiszivárgása nem tetszik a Microsoftnak

|

Több weboldalról is eltűnt az a közlemény mely az új Xbox specifikációiról szóló dokumentumot kürtölte szét, úgy tűnik a Microsoft parancsára.

Hirdetés

Az ihned.cz, később pedig a Scribd szivárogtatta ki azokat az adatokat melyek egy két éves prezentációból származtak, és a következő Microsoft konzol, fejlesztési irányait mutatták be. Úgy tűnik a vállalat nem örült ennek, hiába volt higgadt a kezdeti reagálásuk.

Nem sokkal a Scribd-on történtek után az igned.cz-ről is lekerültek az adatok, ott is a Microsoft parancsára történt a tisztogatás, melynek indoklása az volt, hogy a közzétett tartalom jogvédett volt. A magyar PC World oldalán még mindig fent van, ha érdekel valakit, nézzétek meg, amíg lehet!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)