Hirdetés

Az Xbox tulajdonosok újabb három játékot pörgethetnek a hétvégén

|

Aki rendelkezik Live Gold előfizetéssel az a Need for Speed: Hot Pursuit Remastered mellett még két kiváló játékot próbálhat ki a napokban.

Hirdetés

Ahogy az lassan hagyománnyá válik a Microsoft újabb kiváló játékokat tesz elérhetővé azok számára, akik rendelkeznek Xbox Live Gold vagy Xbox Game Pass Ultimate előfizetéssel. A következő néhány napban a Tekken 7, a Civilization VI és a Need for Speed: Hot Pursuit újrakevert változatai lesznek letölthetőek. Ha a háromból valamelyik megtetszik, akkor érdemes lehet most behúzni is őket.

Hirdetés

Mivel a Free Play Days alatt a legtöbb ingyenesen elérhető cím árát jelentősen meg szokták nyesni, ez most sem lesz másképp. Az akciók vasárnap éjfélig élnek, addig tudjátok kedvezménnyel megvenni az alábbiakat:

Az ingyenes időszak alatt elért eredményeiteket mind vihetitek majd magatokkal. Ne hagyjátok ki a kipróbálás lehetőségét, mindhárom cím megér egy próbakört.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)