Hirdetés

Az Xbox vezetőjének tetszik a PlayStation 5 dizájnja

|

Phil Spencer elárulta a véleményét a Sony következő generációs konzoljáról.

Hirdetés

Amikor a Microsoft és a Sony is végre leleplezte a következő generációs konzoljait, rögtön mindenkinek feltűnt, hogy a két cég nagyon eltérő filozófiát követett a formatervezés során. Erről nem rég az Xbox részleg vezetőjét, Phil Spencert is megkérdezték, aki el is mondta a véleményét a Sony konzoljáról és munkásságáról.

Hirdetés

Spencer nemrég vendégeskedett az Animal Talking nevű Twitchen közvetített talk showban, ahol többek között arról is megkérdezték, hogy mit gondol a PS5 formatervéről, ő pedig elárulta, hogy egyáltalán nem tartja rosszabbnak a konkurencia megközelítését, inkább csak azt látja benne, hogy mennyire máshogy gondolkodik a két cég:

"Nekem tetszik a dizájn. Nagy tisztelője vagyok annak, amit a PlayStation csapata csinál, de tény, hogy ők nagyon más irányból közelítik a kihívást, amivel egy konzol hűtése jár. Ez a mi csapatunk számára is komoly akadály volt, szóval ebben nincs semmi meglepő. Ők egy olyan megközelítést választottak, ami a miénktől nagyon eltér."

Spencer azt is hozzátette, hogy ők azért választották a széles, szögletes dizájnt, mert szerették volna, hogy ha elfér a gépben egy olyan ventilátor, ami nagyobb, de cserébe egy kicsit lassabban forog, hogy csendesebb legyen a gép.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)