Hirdetés

Az Xboxnál részletesen értékelték a The Last of Us Part II-t

|

Egy az Epic kontra Apple perben nyilvánosságra került belsős dokumentumból megtudhattuk, mit gondolnak a játékról a konkurenciánál.

Hirdetés

A Sony gyakran egészen kivételes játékokat ad nekünk, amiket a szakma többi képviselője is megirigyelhet. Bár az Xbox kevésbé fókuszál az exkluzívokra és a történetalapú játékokra (igaz, most már készül néhány izgalmas újdonság az elmúlt években felvásárolt belsős stúdióknál), úgy tűnik, alaposan megvizsgálták, milyen élményt kínál a The Last of Us Part II.

Az Epic és az Apple harcát azért is érdemes követni, mert folyamatosan kerülnek nyilvánosságra bizalmas, belsős dokumentumok, köztük egy részletes elemzéssel a PlayStation tavalyi exkluzívjáról.

Hirdetés

Ebben - nem meglepő módon - arról van szó, hogy a The Last of Us Part 2 egy különleges játék, mely "előremozdítja a videojátékos történetmesélés művészetét", és attól függetlenül értékes, hogy mindenki kedveli-e, vagy mindenki jól szórakozik-e vele. A játékmenet kapcsán jelentős előrelépést figyeltek meg az előző részhez képest, a látvány és a részletekre való odafigyelés pedig "lényegében minden téren a lehető legjobb, az egész jócskán túlszárnyal mindent, amit más csapatok konzolon vagy PC-n összehoztak."

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Úgy gondolják, az számít igazán, hogy a Naughty Dog mennyire kiválóan mesélte el a történetet, amit ő el akart mesélni, nem pedig az, hogy milyen érzéseket keltett ez a játékosokban. Az Xbox elemzői ugyanakkor kritizálták az inventoryt, a lövöldözést (ami szerintük még mindig nem az igazi, ahogy egyik ND-játékban sem volt az) és azt, hogy nem lehet gyorsan váltani a tárgyak között.

Remélhetőleg azért készült a belső elemzés, hogy az Xbox ihletet merítsen, kedvet kapjon egy hasonló minőségű játék megalkotásához. Valami teljesen újra lesz szükség: nem jött be, amikor a Tomb Raider sorozatot megpróbálták magukhoz láncolni, hogy legyen valamijük az Uncharted szériára válaszul.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)