Hirdetés

Az XCOM 2 hamarosan mobilokon is játszható lesz

|

Akár a teljes XCOM 2 kollekciót lenyomhatjuk buszozás közben, csak egy hosszú útra kell menni egy lassú járattal.

Hirdetés

Az XCOM 2 gyűjtemény, melyben benne van 5 teljes kiegészítőcsomag is az alapjáték mellett, nem sokára iOS-es eszközökre érkezik. Mindenki magára öltheti a parancsnok szerepét az iPadjét vagy iPhone-ját szorongatva, és harcba küldheti az emberi ellenállás maradékát. Az érintőképernyőn kell majd leadni az utasításokat, de egy körökre osztott stratégiai címnél ez annyira nem tragédia - az XCOM: Enemy Within esetében is jól működött az irányítás.

Hirdetés

Ha nem tudjátok elképzelni, hogy ez hogyan is néz ki a gyakorlatban, akkor lessétek meg a lenti bejelentő videót.

Mivel egy meglehetősen komoly címről van szó, így súlyos árcimkét is kapott. Aki iOS-en akar nyomulni bizony annak is 50 dollárnak megfelelő összeget kell leszurkolnia az élményért. A megjelenés november 5-én esedékes.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)