Hirdetés

Az XCOM-ot és a Marvel-univerzumot keresztezheti a Firaxis készülő játéka

|

Egy szivárogtató szerint népszerű szuperhősökkel támadhat a körökre osztott műfaj mestereinek legújabb projektje.

Hirdetés

Ha körökre osztott mókákról van szó, a Firaxis Games hozzáértéséhez nem férhet kétség, hiszen a stúdiónak olyan klasszikusokat köszönhetünk, mint a Civilization és az XCOM-széria. Az utóbbi mesteri példa egy halottnak hitt franchise sikeres feltámasztására, amit a tavaly megjelent Chimera Squad is bizonyított.  

Ezért is fontos hír, hogy a 2K E3-as felhozatalát érintő nagy szivárogtatásban a Firaxis neve is felbukkant, akik állítólag egy olyan játékon dolgoznak, amely a Marvel-univerzum karaktereit keresztezi az XCOM mechanikájával.

Ahogy azt az összefoglaló cikkünkben is írjuk, a pletykát egy reddites poszt indította el, ami névtelen, de "nagyon megbízható" forrásra hivatkozva közölte az értesülést. A bejegyzés hitelességét pedig később nem más, mint a Bloombergnek író Jason Schreier is megerősítette.

Hirdetés

A posztból annyi derül ki, hogy a Firaxis Marvel-projektje CODA kódnéven fut, a szivárogtató swine_flu_greg forrása pedig úgy jellemezi a játékot, mint egy "XCOM Marvel hősökkel". A szereplők hangját állítólag híres színészek adják majd, tehát az sem kizárt, hogy a stáblistán felbukkanjon néhány név a Marvel-moziverzum sztárjai közül.

Ennél többről sajnos nem számolhatunk be, de már ezek alapján is nagyon reméljük, hogy a 2K június 14-i műsorában tényleg szóba kerül majd ez az izgalmas projekt is.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)