Hirdetés

Azért a Cyberpunk 2077 gigajavítása után is maradtak a játékban furcsaságok

|

A CD Projekt RED javított a cyberpunk játék minőségén, de nem teljes az öröm.

Hirdetés

A CD Projekt RED igen komoly átszervezésre készül, amelyben érintettek a játékaik év vége előtt érkező next-gen update-jei is, ám még ezek előtt teljesen rendbe szeretnék rakni a Cyberpunk 2077-et.

A játék 1.2-es frissítése nemrég vált tölthetővé és a patchlista alapján valóban bődületes mennyiségű hibát orvosol, de persze ez még nem oldott meg minden problémát. A gigajavítás hatására sokan visszanéztek Night City-be, streamerek is, és beszámoltak a tapasztalataikról. 

Köztük volt egy Vinesauce nevű streamer is, akinek klipjei ott vannak a legnépszerűbbek között - ezekben általánosságban véve azt láthatjuk, hogy milyen bosszantó glitchek maradtak benne a játékban, mint amilyen az autók spawnolása vagy az emberek krumpliszsákként való eldőlése

Hirdetés

Nincs minden rendben a vezetés esetében sem, a Kevduit által YouTube-ra feltöltött videóban például azt láthatjuk, ahogy a játékos egy gránátot dob el a távolba, amelynek hatására minden PC egyszerre száll ki a kocsijából, majd mikor elfordítja róluk a tekintetét, az emberek eltűnnek a levegőben. De ez csak egyetlen baki azok közül, amikkel "szerencséje" volt találkozni: 

A Redditen és a Twitteren is sorakoznak a jelentések a patch utáni állapotokról, az alábbi csak egy kis ízelítő a felhasználók és streamerek szürreális pillanataiból: 

Természetesen a CD Projekt RED az 1.2-es frissítéssel még nem engedte el a Cyberpunk 2077 kezét, további kisebb-nagyobb javításokra számíthatunk idén és ingyenes tartalmakkal is bővülni fog a játék, ahogyan arra a DLC-k kiszivárgott listája rámutatott. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)