Hirdetés

Azért csúszik a Mass Effect remaster, mert az első rész túl elavult?

|

Bizonyára a karantén sem segített a sokat pletykált Mass Effect remaster fejlesztésében, de egyes belsős információk szerint más akadályok is voltak.

Hirdetés

Korábban már hallottunk róla, hogy készül a Mass Effect-trilógia remasterelt változata, viszont egyelőre semmiféle hivatalos megerősítést nem nyertek ezek a hírek. Az eredeti információk szerint októberben, pont az ünnepi szezon előtt jelent volna meg a felújított kiadás, felkészülve a legújabb konzolok érkezésére, viszont most kiderült, hogy ez már valószínűleg nem fog sikerülni és nem csak a vírushelyzet miatt.

Jeff Grub, a VentureBeat szerzője szerint újabb információkhoz jutott belsős informátorok révén, akik szerint a megjelenés már biztosan át fog csúszni a jövő évre.

Hirdetés

Ennek az egyik oka természetesen az, hogy a COVID-19 miatt bevezetett intézkedések megnehezítették a fejlesztést, viszont nem csak erről van szó:

"A járvány mellett a csúszás legfontosabb tényezője az eredeti Mass Effect játék. Jelen állapotában nem hozza azt a szintet, amelyet a csomag többi darabja. Nagyon rossz első benyomást keltene az új játékosokban és csalódást okozna a rajongóknak, akik esetleg emiatt nem nézik majd meg, hogy mennyit fejlődött a második és harmadik rész."

A fejlesztők szerint mind a grafika, mind pedig a játékmenet kívánnivalót hagy maga után, így semmiképpen nem szeretnék addig kiadni ezt a pakkot, amíg nem tudnak ezeken az aspektusokon javítani.

Nyilván amíg az EA nem erősíti meg hivatalosan is, hogy készül a Mass Effect: Legendary Edition, addig nem igazán van miért panaszkodnunk, az pedig kifejezetten dicséretes, ha a fejlesztők valóban hajlandóak feláldozni az ünnepi megjelenést, hogy jobb legyen a végeredmény.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)