Hirdetés

Ázsiában készül a Civilization Online

|

Ma a Take Two bejelentette, hogy készül a Civilization Online, amit a dél-koreai XLGAMES-el együtt készít a stúdió.

Hirdetés

Az XLGAMES stúdió feje, Jake Song fogja vezetni a Civilization Online fejlesztését, ami egy csak online játszható cím lesz, az ázsiai piacnak szánva, de a fejlesztők az elmondottak szerint nem zárkóztak el a nemzetközi terjesztés elől sem. „A szellemi termékeink széleskörű elérhetősége a hosszú távú terveink között van.” – mondta Strauss Zelnick, a Take-Two vezérigazgatója.

Bár a készülő Civilization Online-ról sokat nem tudtunk meg a nyilatkozatból, az mindenesetre megnyugtató, hogy ugyan ez a csapat felelős az NBA 2K Online-ért amiről egész kellemes visszajelzések érkeztek. Ti mit szólnátok a Civilization Online-hoz, szeretnétek, hogy Európából is játszható legyen?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)