Hirdetés

Azt hiszed, hogy a Fallout 76 halott? A Bethesda ezzel igyekszik cáfolni

|

A Bethesda látványos módon igyekszik demonstrálni, hogy a Fallout 76 népszerűbb, mint amikor útjára indult.

Hirdetés

Valószínűleg még mindnyájan emlékeztek rá, mekkora luftot rúgott a Bethesda a Fallout 76-tal, ami a megjelenéskor egyszerűen vállalhatatlan állapotban volt, a kiadó pedig még prémium csomagra befizető előrendelőket is megpróbálta átvágni egy silány minőségű táskával. Egyszerre tanulságos és elképesztően szomorú történet, a fejlesztők azonban nem engedték el a játékot, ami a mai napig kap újabb tartalmakat, és úgy tűnik, már a működéssel sincs baj, hiszen állítólag több millió játékos vette elő 2022-ben is.

A Bethesda méretes infografikát adott ki a Fallout 76 idei teljesítményét demonstrálva, amivel kapcsolatban ugyan joggal merülhetnek fel kérdéseink, az azonban egyértelműen leszűrhető, hogy azért még mindig jó sokan barangolnak Appalachia tájain.

Hirdetés

Vannak érdekes számadatok, mint például a 2,9 milliónál is több ledobott atombomba, és kevésbé releváns információk, mint az, hogy a felfele mutató hüvelykujj volt a legnépszerűbb emote idén, de ha nem bírtatok aludni, mert nem tudtátok, hogy a legtöbb játékos hol épít tábort, eláruljuk: az erdőben.

A meglehetősen méretes infografikát IDE KATTINTVA tudjátok megnézni nagy méretben, aztán írjátok meg véleményeteket a látottakról, és persze a játékról is, ha kalandoztatok benne az elmúlt időszakban bármikor is.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)