Hirdetés

Azt hitted, már nem tud megújulni a Fortnite? Nézd meg, mit művelnek a játékosok!

|

Sejteni lehetett, hogy az Unreal Editor For Fortnite nagy lendületet ad majd a kreatív játékosoknak, de még így is meglepő, hogy milyen gyorsan belejöttek a rajongók a témába.

Hirdetés

Az Epic Games jelenleg nagyon szerencsés üzleti helyzetben tudhatja magát, hiszen a tulajdonukban van nem csak a világ egyik legnépszerűbb játéka, de a játékipar egyik legelterjedtebb motorja is, a 90-es évek óta töretlenül népszerű Unreal Engine.

Bizonyára ők is tisztában vannak vele, hogy ez mennyire ütőképes kombináció, ugyanis néhány nappal ezelőtt bejelentették az Unreal Editor For Fortnite nevű alkalmazást, melynek lényege, hogy a méltán népszerű technológiát hozzáigazítsa a Fortnite-hoz, a rajongók pedig már most lenyűgöző dolgokat alkotnak az új eszközzel.

Hirdetés

A szerkesztő béta verziója már napok óta hozzáférhető, a rajongók pedig rögtön munkához is láttak és míg egyelőre főleg ismert helyszíneket és játékokat reprodukálnak az eszközzel, az eredmények igen meggyőzőek: valaki megalkotta a Toad Harbor pályát a Mario Kartból, a Grove Streetet a GTA: San Andreasból és mivel mégis csak modderekről van szó, természetesen már Shrek is bekerült a játékba.

UEFN is sick
by u/matheuscsg08 in FortniteCreative

Szinte minden évben előkerül a kérdés, hogy vajon mikor fog lecsengeni a Fortnite, de mindezek alapján nagyon úgy tűnik, hogy ez a felvetés ismét aktualitását vesztette, legalábbis az elkövetkező pár évre.

Ti mit gondoltok az új módról?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)