Hirdetés

Azt hitted, márciusra várható a King Arthur: Knight's Tale megjelenése? Nos, nem

|

Bár a NeocoreGames nagyon bízott abban, hogy március 29-én kiadhatja a játékot, a King Arthur: Knight's Tale tökéletesítéséhez még több időre van szükségük.

Hirdetés

Hazánk egyik legnagyobb és legismertebb fejlesztőcsapata a NeocoreGames, de mivel a magyar játékiparban se pénzből, se szakemberből nincs elég, még ők is csak korlátozott erőforrásokkal tudnak dolgozni. Mindent beleadnak a King Arthur: Knight's Tale fejlesztésébe, azonban akárhogy szeretnék, nem tudják tartani a kitűzött határidőket.

A játék egy szelete 2021 januárja óta érhető el korai hozzáféréssel a Steamen, és eredetileg azt tervezték, hogy február 15-étől már a teljes változatot kínálják a fantasy akciójátékokra vágyó játékosoknak. Januárban aztán belátták, hogy ez nem fog menni, így a megjelenési dátumot március 29-ére módosították.

Hirdetés

Ma viszont újabb változtatásra került sor: az új dátum 2022. április 26. A közleményben elmondták, hogy a tartalmat tekintve minden kész, de a következő négy hétben még szeretnének javítani a szinkronon és lokalizáción, illetve helyre tenni mindent, hogy a start a lehető legsimább legyen.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

A halasztás jelenleg csak a PC-s változatot érinti, a konzolos (PS5 és Xbox Series X|S) verzióknak eddig sem volt dátuma. Április végéig tehát kénytelenek vagyunk más elfoglaltságot keresni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)