Hirdetés

Azt hittük, hivatalos lett a God of War címe, de csak a Sony bénázott

|

Alaposan rá kell nézni a forrásokra, ezt most egy életre megtanulta a Sony.

Hirdetés

Rövid ideig azt hihették a God of War-rajongók, hogy végre tényleg hivatalosan is megerősítette a Sony a következő epizód címét, amit majd God of War: Ragnarök címmel kell keresnünk a boltok polcain.

Hamar világossá vált azonban, hogy egyáltalán nem ez a helyzet, egyúttal kiderült, a Google képkereső még a Sony belsős munkatársait is könnyedén megtréfálhatja. 

Történetünk onnan indult, hogy egy befektetőknek tartott prezentáción a Sony be akarta mutatni, mennyivel jobb kezdőfelhozatallal rendelkezik játékok terén a PlayStation 5, mint a PS4. Az ehhez készített grafika második felén pedig a konzol startját követően megjelent vagy megjelenő első fontosabb címeket listázták.

Hirdetés

Minden játék saját, hivatalos logójával került fel a képre, az új God of War esetében pedig egy kék God of War: Ragnarök feliratot láthattunk.

Eddig korábban semmilyen formában nem erősítette még meg a kiadó a következő rész hivatalos címét, a tavalyi teaser videóban viszont a "Ragnarok is coming" felirat volt olvasható, ezért gondolják sokan úgy, hogy Ragnarök lesz a folytatás alcíme. 

Ezt látszott megerősíteni a prezentációs grafika is, egy gyors keresésből azonban kiderült, hogy egy rajongói logóról van csupán szó.

Valószínűleg az történhetett, hogy a Sony grafikusa elkezdte összerakni a képet, és szépen sorban rákeresett az összes érintett játék logójára, az új God of War esetében pedig ezzel a rajongói munkával akadt össze, amit gyanútlanul hivatalos verziónak gondolt.

Cory Barlognak, a God of War játékok rendezőjének mindössze ennyi hozzáfűznivalója volt az egészhez:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)