Hirdetés

Azt tudtátok, hogy a Far Cry 3-nak majdnem lett egy folytatása?

|

Mármint nem a Far Cry 4, hanem egy olyan játék, ami a Far Cry 3 sztoriját viszi tovább. Ti szerettétek volna?

Hirdetés

A Far Cry 3 egy méltán sikeres játék lett és a Ubisoft eljátszott a gondolattal, hogy folytatja a történetet és ugyanazokkal a karakterekkel megcsinálja a Far Cry 3.5-öt. 

Én is szerettem a Far Cry 3-at, de - vigyázat, SPOILER - Vaas halála után valahogy már nem is érdekelt a történet. Pedig volt róla szó, hogy folytatják a sztorit, sőt, Vaas-t is visszahozzák valahogy, de ez az ötlet a hírek szerint csak "négy napig tartott". Gary Steinman, a Ubi Blog kommunikációs menedzsere egy posztban leírta, hogy Dan Hay, a Far Cry 4 vezető producere pár nappal később kukázta a Far Cry 3.5 ötletét.

"Megvolt rá a lehetőségünk, hogy megcsináljuk a 3.5-öt, hogy úgy döntsünk maradunk ugyanazon a helyen és ugyanazokkal a karakterekkel. Beszélgettünk róla, hogy tovább meséljük Jason történetét, és talán visszahozzuk valahogy Vaas-t" - mesélte Hay, majd hozzátette: "Nagyon hamar rájöttünk, hogy nem ez az, amit csinálni szeretnénk". 

Ezzel vége is volt a Far Cry 3.5-nek, és így jutottak el a Far Cry 4-ig. Az egyik első téma az volt, hogy Hay nagyon szeretett volna elefántokon lovagolni. Ezeket az ötletbörzéken mindenki bedobhatta a saját ötleteit, akármilyen vad is volt, és egészen addig nem tették félre, amíg rendesen körbe nem járták. "Nagyon jó volt, hogy bárki bedobhatott egy olyan ötletet, amiről mindenki azt gondolta, hogy ez már túl sok. Majd valaki rávágta, hogy talán pont ezért kell megcsinálni" - mesélte Hay.

Így jött a repülés, az új AI, az átdolgozott bázisfoglaló rendszer, a kooperatív rész és még sok minden más. "Mindent akartunk" - fejezte be a vezető.

A Far Cry 4 megjelenés novemberben várható és nagyon reméljük, hogy tényleg olyan jó lesz, mint amilyennek tűnik. Hamarosan megjön a tesztpéldány, aztán mesélünk. Ti mit gondoltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)