Hirdetés

Hát persze, hogy a Star Wars: Battlefront II-höz is készül bébi Yoda mod

|

A The Mandalorian sztárja az internet után hamarosan a játékokat is meghódítja.

Hirdetés

Valószínűleg kevés olyan ember van, aki még nem futott bele a The Mandalorian egyik új szereplőjébe, a stílszerűen csak bébi Yoda néven futó cukiságba, aki kétségtelenül az internet egyik legfelkapottabb jelenségévé vált. Nem csak mémek és rajongói teóriák ihletőjévé vált a kis zöld lény, de a jelek szerint hamarosan az irányítást is átvehetjük felette a Star Wars: Battlefront II-ben.

Hirdetés

A Nanobuds nevű modder nemrég osztotta meg Redditen, hogy hamarosan elhozza baba Yodát is a Battlefront II karakterei közé. Egyelőre nehezen tudjuk elképzelni, hogyan viselkedik majd a zöld apróság egy csatában (aranyosan csoszog, néha elalszik képességhasználat után), de legalább már egy képet láthatunk róla:

Nanobuds egyébként több modot is gyártott már a Battlefront II-höz, de azt most nehezen tudjuk elképzelni, hogy lesz ez a koncepció életképes. De hát rajongók vagyunk, kit érdekel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)