Hirdetés

Baby Yodával már a Minecraftban is összefuthatsz

|

Érkezett egy meglepetés DLC a Minecraft fejlesztőitől, ami az eredeti Star Wars trilógia elemeit és egy ismerős gyermeket hoz be a játékba.

Hirdetés

Nem mintha eddig nem lehetett volna megépíteni az Ezeréves Sólymot a Minecraftban, de a Mojang most kijött egy hivatalos Star Wars tartalmi frissítéssel, ami árához képest meglehetősen súlyos.

Kapunk 12 új helyszínt, egy rakat karakterskint és az eredeti betétdalokat, hogy igazán epikus lehessen a favágás és a szénbányászat. A csomag 1300 Minecoinba kerül, ami nagyjából 5 dolcsinak (olyan 1500 forint) felel meg.

Hirdetés

A 12 új helyszín valójában 1-1 diorama az eredeti trilógiából. A helyszínválasztás kifogástalan: Halálcsillag, Mos Eisley Cantina, az Ewok falu, a Hoth bázis (AT-AT lépegetőkkel), Jabba palotája, Tatooine és még néhány. A karaktermodellek egyébként kifejezetten jól sikerültek (a Minecraft stílusához mérten), ezt ti magatok is láthatjátok a lenti trailerben:

A Star Wars DLC persze nem csak az eredeti trilógiából, hanem a The Mandalorian sorozatból is hozott be elemeket, így például a főszereplő és apró zöld társa, Baby Yoda (avagy a Gyermek) is részei a csomagnak. A DLC már a mai naptól elérhető.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)