Hirdetés

Back 4 Blood - jön a Left 4 Dead készítőinek új játéka

|

A Turtle Rock Studios újra egy kooperatív játékot készít, ismét zombikkal.

Hirdetés

A Valve elvileg foglalkozik videojátékokkal, de fogalmunk sincs, csinálnak-e valami értelmezhetőt, például egy harmadik részt bármely franchise-ukhoz.

Hirdetés

Szerencsére a Left 4 Deadeket gyártó Turtle Rock tőlük független, és most a Warner Bros. Interactive támogatásával készíti el új játékát. Annyit tudunk róla, hogy zombikra lövöldözhetünk a kampányban, egyedi lesz, a kooperatív zombis játékok legjobb elemeit vegyíti újításokkal, kerül bele PvP, de battle royale mód nem. PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra fog megjelenni teljes árú játékként, egyelőre a fejlesztők sem tudják, mikor. Egyetlen képet sem adtak ki belőle, a fejlesztés még nagyon az elején jár. Érdemes belépni a Discordjukra, ha segítenétek a fejlesztésben.

A csapat legutóbb az Evolve-val ajándékozta meg a világot, ami minden próbálkozás ellenére csúnyán bebukott. Ennek értelemszerűen nem terveznek folytatást, de a jogok amúgy is a 2K-nél vannak.

Ezt talán mondani sem kell, de a nyitókép a Left 4 Dead 2-ből származik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)