Hirdetés

Back to the Future első fejezet immáron tölthető + itt a második rész és a trailere

|

Megígérték, be is tartották: aki ingyenesen regisztrált a Back to the Future első fejezetére, most már töltheti... Ja és a második rész is megjelent.

Hirdetés

A Telltale Games tartott a szavát - mi magunk októberben írtunk az akcióról, amelyből az derült ki, hogy a játék első részét ingyen megkaphatja, aki akkor regisztrált

A későbbiekben kiderült, hogy az ingyenes első rész akkor lesz majd elérhető, amikor megjelenik a második - ez ma történt meg, így mindenki, aki akkor regisztrált, vegye elő az akkori felhasználói nevét és jelszavát és suhanjon a Telltale honlapjára (www.telltalegames.com ). Itt a belépés után azonnal elindul a letöltés - a file 380 MB körüli méretű, szóval nem vészes. Akik pedig a sorozatot is megvették, mától élvezhetik a második részt, melynek címe Get Tannen! és íme a trailer:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)