Hirdetés

Bad Company 2 - A második világháborúban kezdődik?

|

Érdekes információkat rejt a Bad Copmany 2 korhatár-besoroló értékelése

Hirdetés

Mint ahogy azt már itt mindenki jól tudja, nem jelenthet meg videojáték anélkül, hogy egy szigorú tekintetű zsűri alaposan meg ne vizsgálná azt és el ne döntené, hogy melyik korosztálynak javallott azzal játszani. Természetesen így jártak el a Battlefield: Bad Company 2 esetében is.

Ám nem is ez az érdekes, hanem az a mondat, amit az ESRB zsűrije a jellemzésbe biggyesztett a munka végeztével, ami valahogy így szól: „Egyjátékos módban a játékos egy küldetést vezet egy névtelen japán szigeten a második világháborúban, majd továbbhalad a modern időkbe a dzsungelekbe, sivatagokba és havas tájakra." Hmm... Érdekes. Végül is azt már korábban megtudtuk, hogy a gyűjtői kiadásban alapból helyet kaptak a Battlefield 1943 fegyverei, de hogy a multin kívül ezek esetlen még a single playerben is használjatjuk azokat (ha használhatjuk), ez új. Hátha egy szép hagyomány kezdődik el ezzel, aminek eredménye lehetne egy „égész estés" sztorival megáldott 2. vh.-s FPS a DICE boszorkánykonyhájából. Álmodozni lehet...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)