Hirdetés

Bad Company 2 - Fegyverek és járművek

|

Egy nagy adag képes ismertetőt kaptunk a Bad Company 2 fegyvereiről és járműveiről.

Hirdetés

Mit sem ér egy multira termett FPS (esetünkben a Bad Company 2), ha nincs hozzá mellékelve kellő mennyiségű fegyver, illetve a sorozat sajátosságaiból kiindulva elég, közlekedést segítő jármű, történjen az földön, vízen vagy levegőben.

Szerencsénkre a Battlefield: Bad Company 2-ben mindenből van bőségesen, amiről az a nagy halom kép árulkodik, amivel a DICE most a játékban fellelhető fegyvereket, kiegészítőket és járműveket ismerteti. A képeken természetesen a fegyver avagy jármű látható a leírásával, illetve hogy milyen kütyüvel lehet még tuningolni, avagy hogy járműveknél mely fegyvernek van esélye vele szemben. Nem is húzom az időt, mert eltart egy darabig átbogarászni a képeket. Hát még meddig tartott mindet egyenként feltölteni a galériába...

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)