Hirdetés

Bad Company 2 - Újabb fricska a Modern Warfare 2 orra alá

|

Egy új trailerrel viccelődik a Bad Company 2 a Modern Warfare 2 bakiján

Hirdetés

Emlékeztek? Még a Modern Warfare 2 indulásakor láthattunk egy kérészéletű trailert arról, hogy miért nem etikus találomra dobálni multiban a gránátokat, hogy az hátha megtalál valakit. Ez eddig rendben is volt, ám sokaknál az verte ki a biztosítékot, hogy az a trailer szereplője (Cole Hamels, baseball játékos) az utolsó szavaiban egyszerűen leköcsögözte azokat, akik így játszanak. A viccnek szánt videót természetesen azonnal visszavonták, de terjedését és másolását már nem tudták megállítani.

Ezt a bakit lovagolja meg most a Bad Company 2, egy, az előbb említett MW2 trailerhez kísértetiesen hasonlító videóval, amiben a híres baseball játékos, CC Sabathia kerül nézeteltérésbe Sweetwater közlegénnyel, a vaktában eldobált gránátok ügyében. Vicces, nem trágár és tele van iróniával. Ahogy annak lennie kell! Csekk!

Emlékeztetőül:

Ugyanez Bad Company 2 módra:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)