Hirdetés

Bad Company 2 - Kiszivárgott értékelés

|

A Bad Company 2 dobozának hátoldalán az első értékelés pontszámait olvashatjuk. Szerintetek mennyi lett?

Hirdetés

Egy játék dobozán minden kiadó igyekszik csak szépet és a jót feltüntetni, azt sugallva ezzel a játékosoknak, hogy ez ígérkezik életük legjobb vásárának. Ha pedig született valahol, valamelyik orgánumban egy dicsérő kijelentés, vagy esetleg egy kiváló pontszám, akkor annak is nyilván a borítón a helye. Megjelenésének utolsó fázisában a Battlefield: Bad Company 2 sem kerülhette el, hogy doboza hátoldaláról egy hónappal a megjelenés előtt le ne olvassuk az első, azt méltató véleményeket.


A rangos Game Informer szerint a Bad Company 2, idézem: „A legjobb taktika multiplayer akciójáték a Földön." Ezt alátámasztva szép nagy számokkal oda is van téve a kapott végpontszám, ami 9,5 a maximálisan adható 10-ből. A mi nyelvünkre lefordítva ez 95%-ot jelent. Mivel mindenki a Modern Warfare 2 és a Bad Company 2 összecsapására kíváncsi, ezért végeztem némi kutatómunkát. A MW2 ugyan ettől az újságtól annak idején 9,75 pontot kapott, ami tehát valamivel veri a Bad Company 2 pontjait. Hogy melyik platformra szánt verziókat tesztelték, arról nem szól a fáma. Mindenesetre gratulálunk a DICE csapatának a szép eredményhez!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)