Hirdetés

Bad Company 2 - Onslaught és co-op PC-re is!

|

PC-re is jön kooperatív Bad Company 2 örömökkel az Onslaught DLC

Hirdetés

Ahogy arra számítani lehetett, a konzolok után a DICE PC-re is kihozza a kooperatív játékmódra kitalált Onslaught DLC-t.

A Bad Company 2 Onslaught bővítményében négy fő verődhet össze, hogy az arra tökéletesített (új nappal-éjszaka fényjáték, több új effekt, kisebb módosítások a játéktéren) mapokon vállvetve jussanak el a célig, a gép által irányított ellenség tüzében. Ezek a multiból már jól ismert pályák, mint Valparaiso, Atacama Desert, Isla Inocentes és Nelson Bay. Mindegyikük egy másfajta harcstílusnak kedvez, tehát lesznek olyan játékterek, ahol a gépesített hadviselés áll a középpontban, míg más helyeken csak a gyalogság játszik. Árról és megjelenési dátumról még nem esett szó.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)