Hirdetés

Bad Company 2 - Továbbadni tilos

|

A Bad Company 2 megjelenése előtt egyre több furcint kiderül, és nem mindenki örül.

Hirdetés

A Modern Warfare 2 gyilkosnak kikiáltott Bad Company 2 szénája sem áll olyan jól, ahogy közeledik a megjelenés. A fizetős dedikált szerver például meglehetősen nagy felháborodást váltott ki, és most egy újabb apróság derült ki, ami miatt elég sokan lázadoznak.

Az EA ugyanis elrejtette az EULA-ban azt az aprócska tényt, hogy a Bad Company 2 EA accountot igényel, melyhez hozzá kell rendelnünk a Bad Company 2 CD kulcsot. Ennek örömére nem tudjuk eladni a játékot, ha már meguntuk. Legalábbis a vevő nem játszhat vele online, vagy mi bukjuk az EA fiókunkat. A külföldi fórumokon persze beindult az anyázás ezerrel, ám igazság szerint ez nem újdonság. Az EA ezt a módszert alkalmazta már a Battlefield 2142 esetében is, de akkor valahogy nem tűnt fel senkinek. Befolyásolja vajh ez az újabb adalék majd a Bad Company 2 eladásokat? Marad szépen mindenki a Modern Warfare 2-nél? Okos megnyilvánulásokat kommentben lehet hozzáfűzni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)