Hirdetés

Bad Company 2: Vietnam - A Black Ops ellen vonul

|

A Black Ops vetélytársának szánja a Bad Company 2: Vietnam kiegészítőjét az EA

Hirdetés

Ha hihetünk az Electronic Arts állításának, akkor a Bad Company 2: Vietnam úgy lett megalkotva, hogy nyílt versenyre keljen a Call of Duty: Black Ops-szal. Legyen úgy!

Közös nevező a két nagyágyú között, hogy mindkettő a hidegháború alatt, titkos és kevésbé titkos háborús konfliktus(ok) között játszódik.

A Vietnam DLC/kiegészítő (ki minek tartja) december 18-án elsőként a PC-s játékosokat tiszteli meg, majd három nappal később a konzolos játékostársak is belekóstolhatnak a dzsungelharc „szépségeibe". A játékosok négy új multis pályára, 15 korhű fegyverre és 6 új korabeli járműre számíthatnak, 4000 forintért. Csábító.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)