Hirdetés

Bad Piggies - Angry Birds a disznók szemszögéből

|

A Rovio nem hagyja nyugodni az Angry Birds szériát, most azonban kicsit megváltozik a téma.

Hirdetés

Az Amazing Alex egy kiváló kitérés volt a Rovionak, megmutathatták, hogy nem csak a madarak csúzliból való kilövéséhez értenek.

Miközben továbbra is szórják a frissítéseket az Angry Birds franchise tagjaihoz, bejelentették, hogy szeptember huszonhetedikén újabb játék jelenik meg iOS-re, Androidra és Mac-re, később pedig Windows Phone-ra, Windows 8-ra és PC-re. A Bad Piggies központjában a zöld disznók állnak, őket fogjuk irányítani a madarak elleni támadásuk során. A készítők egyelőre nem sokat árultak el a játékmenetről, de annyi biztos, hogy csúzlival még csak nyomokban sem fogunk találkozni. Petri Jarvilehto, a Rovio alelnöke azt reméli, hogy a Bad Piggies megjelenésével új franchise indul útjára.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)