Hirdetés

BAFTA díjátadó - egyenes közvetítés a neten március 19-én.

|

Sokan és sokszor irigykednek azokon, akik a helyszínen tekinthetnek meg egy-egy díjátadást. A BAFTA esetében ez évben senki sem fog lemaradni semmiről...

Hirdetés

Elsőként a díj történelmében a BAFTA átadását az interneten élőben közvetítik majd.

A közvetítés a BAFTA saját oldalán és ismertebb játékos weboldalakon keresztül fog zajlani március 19-én - mindenki írja be a naptárába. A BAFTA voltaképp a brit videójáték "Oscar-díj", egy nagyon nagy presztizsű díj a fejlesztők és kiadók körében - amelynek volt már magyar nyertese is 2000-ben:Kreiner Tamás, a Digital Reality zeneszerzője kapta az imperium Galactica II zenéjéért "Legjobb Eredeti Játékzene" kategóriában. Ez évben nem várunk magyar díjazottat, de ki tudja... MIndenesetre március 19-én minden kiderül - az ez évi győzteseket még nem választották ki.

Tavaly egyébként a Call of Duty 4: Modern Warfare volt a BAFTA nagy nyertese, hiszen három kategóriában is nyert.

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)