Hirdetés

BAFTA Game Awards - megvannak az idei győztesek

|

A Brit Akadémia ismét kiosztotta az előző év legjobb játékainak szóló díjakat, a nyertesen pedig valószínűleg senki sem fog meglepődni.

Hirdetés

Ismét eljött az ideje, hogy a BAFTA, vagyis a Brit Filmművészeti Akadémia kiossza a tavalyi év legjobban sikerült videojátékainak járó díjakat a BAFTA Game Awards keretében. Tavaly voltak nagyon erősen sikerült alkotások, illetve igen jó bemutatkozások is, szóval bőven volt miből válogatni.

Talán nem fog senki meglepődni azon, hogy az év legjobb játékának járó díjat a Naughty Dog sokadik mesterműve, az Uncharted 4: A Thief's End vitte el, viszont szerencsére nem dominálták a kategóriákat, így a többi kiváló játéknak is bőven adódott lehetőség. Különösen nagy öröm látni, hogy 2016 egyik legérdekesebb és leghangulatosabb játéka, a Limbo fejlesztői által készített Inside kapásból négy kategóriában szerepelt, és annak is nagyon örülünk, hogy az elképesztő Firewatch is megkapta a neki járó elismerést. Persze sokkal egyszerűbb, ha megnézzük a teljes listát:

Az Év játéka: Uncharted 4: A Thief's End
Legnagyobb művészi teljesítmény: Inside
Legjobb hangmérnöki munka: The Last Guardian
Legjobb brit játék: Overcooked
Legjobb debütálás: Firewatch
Legjobban fejlődő játék: Rocket League
Legjobb családi játék: Overcooked
Legjobb játékdizájn: Inside
Leginnovatívabb játék: That Dragon Cancer
Legjobb mobiljáték: Pokémon GO
Legjobb multiplayer: Overwatch
Legjobb zene: Virginia
Legjobb narratíva: Inside
Legjobb saját IP: Inside
Kiemelkedő színészi teljesítmény: Cissy Jones - Firewatch (Delilah)
Esport közönségdíj: Clash Royale
Akikre legjobban oda kell figyelni: Among the Stones
BAFTA Különdíj: Brenda Romero

Ti mit gondoltok a nyertesekről? Van, aki szerintetek lemaradt a listáról, pedig megérdemelte volna az elismerést?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)