Hirdetés

Baj van a The Ascent PC-s változatával - nem egyformák a grafikai beállítások a különböző platformokon

|

Jelen állás szerint Steamen több opció áll a játékok rendelkezésére, mint a játék Xbox Game Passben elérhető verziójában.

Hirdetés

Tavaly mutatkozott be a The Ascent, ami egy cyberpunk hangulatú, kooperatívan is játszható akció-szerepjáték, tehát elég sok réteg számára izgalmas kaland lehet. A héten meg is érkezett a Neon Giant alkotása PC-re és konzolokra, ráadásul még külön fizetni sem kellett érte, mivel a megjelenésekor bekerült az Xbox Game Pass kínálatába is.

Viszont úgy tűnik, hogy hiányosságokba ütközhetnek azok, akik a Microsoft előfizetéses rendszerén keresztül akarnak fejest ugrani a cyberpunk mókába.

Hirdetés

A játékosok arra lettek figyelmesek, hogy bizony hiába van szó PC-s verzióról, vannak különbségek a The Ascent Steamen és az Xbox Game Passen keresztül elérhető változatai között. Egészen pontosan grafikai beállításokról van szó, mivel amíg a Valve platformján elérhető a DLSS és a ray tracing, addig bizony a Microsoft platformján hiányoznak ezek a sokak számára valószínűleg fontos opciók. Szerencsére a Neon Giant csapata is tud már a furcsaságról, és a Twitteren tájékoztattak minket arról, hogy dolgoznak a megoldáson.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Nektek hogy tetszik eddig a The Ascent?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)