Hirdetés

Baja: Edge of Control HD - trailerrel jött a megjelenési dátum

|

Megszépülve és átdolgozva tér vissza a THQ Nordic jóvoltából a 2008-as versenyjáték.

Hirdetés

A THQ Nordic sorra adja ki a birtokában lévő IP-ket: a nemrég bejelentett Black Mirror ugyan még odébb van, viszont a 2XL Games által fejlesztett és 2008-ban megjelent Baja: Edge of Control HD változatára már nem kell sokat várnunk. 

Hirdetés

Az off-road versenyjáték remastere nagyobb felbontású textúrákat, magasabb frame rate-et és részletesebb környezetet vonultat fel, valamint a továbbfejlesztett renderelési technikáknak köszönhetően az árnyékok, fények és porszemcsék effektjei még élethűbbek lettek. Kicsit átdolgozták az irányítást és a felhasználói felületet is, hogy sokkal barátságosabb legyen azok számára, akik még nem hallottak a Bajáról (nem a halászlevesesről). Van itt róla némi gameplay is: 

A Baja: Edge of Control HD megjelenése szeptember 14-én várható PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. Ti adtok majd neki egy esélyt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)