Hirdetés

Bajban a Dreams, nincs elég játékos

|

Rengeteg elképesztő alkotás született a Media Molecule játékalkotó eszköztárán keresztül, de nagyon kevesen vannak, akik ki is próbálják azokat.

Hirdetés

Az alkotók számára egy igazi kincs a Media Molecule-féle Dreams. A program valójában egy sokoldalú kreátor, amivel mindenki létrehozhatja álmai játékát, azt pedig felküldheti a Dreams kincstárába, hogy mindenki szabadon élvezhesse. A legnagyobb gond az, hogy nincs elég érdeklődő ahhoz, hogy működjön a rendszer.

Hirdetés

A Dreamsben alkotók közül sokan úgy vélik, hogy már a játék indulása is problémás volt. Igencsak ártott a megítélésének, hogy egyesek mémekkel és semmit sem érő fércmunkákkal ijesztették el az érdeklődőket, mostanra pedig alig maradtak, akik kipróbálnák a tényleg elképesztő munkával készült játékokat. Ez főleg azokra van rossz hatással, akik szeretnék monetizálni a nagy gonddal összerakott projektjeiket.

Az érintettek szerint a legjobb megoldás erre az lenne, ha a Dreams be lenne építve a PlayStation 4 és 5 rendszerébe, így a felhasználók ingyen pörgethetnék az abban készült alkotásokat. Jelenleg ugyanis, ha valaki Dreamsben teremtett játékot kíván futtatni, akkor meg kell hogy vásárolja a programot, és hiába kerül az már csak 20 dollárba, ez bőven elég ahhoz, hogy eltántorítsa a potenciális érdeklődők jelentős hányadát.

Szerintetek mi lenne a legjobb megoldás a Dreams életben tartására?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)