Hirdetés

Bajban a Shift 2: Unleashed fejlesztői

|

Váratlan financiális krízis ütötte fel fejét a Shift 2: Unleashed-et fejlesztő Slightly Mad Studios háza táján.

Hirdetés

Bár a Slightly Mad Studios jegyzi a Need for Speed: Shift és a Shift 2: Unleashed című játékokat, mégsem tartozik az Electronic Arts égisze alá. Független stúdióként megrendelésekből tartja fenn magát.



A stúdió most váratlanul kellemetlen helyzetbe került, ugyanis az egyik meg nem nevezett kiadó közvetlenül a tényleges fejlesztés megkezdése előtt mondta vissza megrendelését, így az alkalmazottak pillanatnyilag más megbízás híján csak ülnek a fenekükön és malmoznak. Ian Bell stúdiófőnök senkit sem szeretne utcára tenni, ezért a feleslegesnek ítélt embereket átcsoportosítja újonnan létrehozott, mobil és közösségi játékokkal foglalkozó Gamagio stúdióhoz.



Szurkolunk a Slightly Mad csapatának, hogy sikerüljön talpon maradniuk, és mielőbb új megbízást szerezniük. Benneteket pedig szeretettel várunk az április 2-án, szombaton a Corvin Moziban megrendezett Shift 2: Unleashed bulira.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)